mandag 18. mars 2013

Ferdig og fornøyd !

Endelig ferdig med "prosjekt stue". Jeg hadde en romantisk drøm før jeg startet at alt skulle være ton i ton a hvit, grått og natur. MEN så var det bare det at jeg er sååå glad i blått. Så da ble det sånn.
Jeg er jo veldig glad i å bruke gammelt, gjenbruk og lageselv. Da får jeg det som jeg selv vil!
Etter at "skrivepultbokhylletvbenken" min var ferdig bygget, beiset jeg den og lakket med matt lakk. Den er faktisk 3,6 m lang. Men siden jeg har beiset den mørk, virker den ikke så stor og tar heller ikke noen oppmerksomhet i stuen. Den bare er der om du skjønner...

  
Så var det gardiner. Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i det, men her står solen inn hele dagen, så det må jeg ha. Liftgardinene fikk jeg av mamma fra Kid.
Og de lange her, farget jeg selv her om dagen. Og gardinstangen måtte jo bli en drivved pinne.
Klarer meg ikke uten elementer natur. Det skaper rammen for alt rundt meg.


 
Her er litt annet fra stuen. ( som jeg nå stor trives i )
dette er beisen jeg bruker...best! Bruk matt lakk fra samme merke. Alt av utstyr etc kjøper jeg hos Martinsen påStabekk
godt med en varm kopp te med honning nå forkjølelsen herjer..tok meg en liten pause, og fant disse skjønnesommer plaggene hos lille Crocodille på Stabekk/ Bærum


oljer kjøpt inn fra en fantastisk SPA tur!!
ja, så var det meg da! Lille mann insisterte på å få være med å ta bilder.
15 kommentarer:

 1. Hei Siv
  Jeg er så glad jeg fant bloggen din via Nib! Så helt fantastiske bilder. Jeg bare elsker disse bildene av arbeidsplassen! Minstemann ble litt fornærmet her akkurat for jeg var så oppslukt av bildet med arbeidsplassen og det hvite skapet med speil at jeg akkurat sa at en sjiraff var smartere enn han. Storebror spurte nemlig "hvem er smartest av en sjiraff og Ludvig?" Sjiraffen, svarte jeg helt borte i tankene og oppslukt av bildet ditt.
  Får jeg lov til å vise det på bloggen min med link til bloggen din og fortelle den lille sjiraff-historien???
  Ha en strålende dag, måtte bare legge meg som følger med en gang.
  Stor hilsen fra Kaspara  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei...ha ha ha så morsomt. Ja det er ikke alltid at vi mamma`r kan være helt tilstedet. Veldig søt historie. Og klart du kan bruke bilder eller linke til min side(Hyggelig om du skriver at bildene er fra meg).
   Ha en fortsatt "langstrakt" mandag ;)
   Hilsen fra Siv

   Slett
 2. Helt fantastisk. Så kjempestilig . Her skal i alle fall jeg følge med videre. Ha en fin mandagskveld. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, så koselig! Takk for det :)
   Hilsen Siv

   Slett
 3. Så utrolig lekkert du har fått det! Jeg synes det blå passer fint inn hos deg, som hånd i hanske :)
  kan jeg spørre hvor du har funnet de gardinene hen?

  Ha en fin mandagskveld :)
  Signe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei & takk. Er så koselig med sånne komentarer når man selv er fornøyd :)Du har jo en fantastisk inspirerende blogg selv.
   Liftgardinene er faktisk fra Kid. De lange har jeg farget om ( med mørkblå farge) De var oprinnelig 2 duker i muldvarp farget, fra Home & cottage. Det morsome var at de ble samme tone/nyanse ved farging.
   Det er noe med den blå fargen som bare gir en indre ro.
   Go uke :)
   Siv

   Slett
 4. Kjempefin den benken din......ja jeg har også fått mere og mere sansen for blått det siste halv året....
  fin dag til deg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Jeg har studert farge i ganske mange år, og det er utrolig spennende.
   (Blått: Fred, ro, stabilitet, harmoni, tillit, tiltro, sikkerhet, lojalitet mm)

   Ha en fin fin kveld
   Siv

   Slett
 5. Hei jeg fant arbeids og tv benken din via Kaspara og må bare si at dette er helt RÅTT!!! Så utrolig flott og råpraktisk alt på samme tiden:O)! Her legger jeg meg til som følger med en gang:O)!! Får jeg plass en dag så kunne jeg godt tenke meg noe lignende:O)! Imponerende kreativt, ta det til deg :O) KLem fra Neri :O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så snilt sakt :) Det er ganske deilig å skape ting selv. Jeg pleier normalt å lage ting av drivved/gjenbruksmaterialer, men denne skulle liksom "blend in". Elsker praktiske løsninger med en dekorativ vri.
   Nyt tirsdags kvelden
   Siv

   Slett
 6. For noen bilder! Jeg ble bare superoppslukt da jeg fant bloggen din, satte meg ned å skrollet nedover og nedover...
  Utrolig nydelig den arbeidsplassen din, det ble bare en super måte å utnytte rommet på, tar ikke mye plass og er plass til både litt oppbevaring, tv og sitteplass!!
  du er veldig kreativ og flink må jeg si.. har allerede måttet pinne mange av bildene dine på pinterest ;)) legger meg til som følger med en gang her, denne bloggen må følges :)
  Lurer også på hva du brukte for å farge de tingene blå?

  Ha en superfin dag!

  Marte/ jegpuslerihverdagen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei
   Takk for en koselig melding :) Det varmer & inspirerer. Jeg har brukt fargen mørkeblå, men husker desverre ikke merket. Du får kjøpt slik tekstilfarge flere steder, enten i male/hobby butikker/ Jernia. Det er kjempe gøy. Lykke til!

   Ha en super tirsdag
   Siv

   Slett
 7. Denne tv-benken var helt herlig! Jeg sitter i min åndsfraværende tenkeboble og spekulerer på muligheter i heimen hos oss :) Enn så lenge legger jeg meg til som førlger her for å følge med videre på dine kreative krumspring, og scroller meg videre ned gjennom denne skjønne bloggen og drømmer meg bort :)

  Ha en videre deilig dag, snart er det påske :)

  SvarSlett
 8. Så lekkert "prosjekt stue" ble og den sofakroken! :)Likte veldig godt stubbene med pels og det rustikke bordet. Puta med litt blått var stilig!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Skal innrede kjellerstua nå og sitter og leter etter ispirasjon, og må si at stua di er helt nydelig! Elsker alle de naturlige materialene. Har tegnet noen møbler til kjelleren som jeg skal lage selv, og har vært ute etter en bra beis å bruke, så der fikk jeg tips ;-) Er det vanlig ubehandlet treverk du har brukt som utgangspunkt?
  Og stubbene du har tatt inn, behandler du dem med noe?
  Tusen takk for flott blogg :-)

  SvarSlett