mandag 23. september 2013

Things that make you go......my home!

Da var høsten så smått kommet, og fargene rundt oss beveger seg imot den varme delen av fargesirkelen. Jeg derimot, heller mer over mot vinterlyset og fargetonene vi finner der. Jeg har blitt helt hekta på grått. Det gir en indre ro. En nøytral farge som fremmer de få tingene jeg evt. ønsker skal få skinne. Så nå er stolene i heimen blitt hvite og grå, sengegavl blitt grå (Matrix fra Jotun), og veggen i fargen nøytral (også fra Jotun).  Sammen med det grå, har jeg sluppet til toner i hvit og natur. De fantastiske stolene fant jeg på loppis, til den nette sum av kr 30,-.  De skal min kjære få trekke om i skinn.
Så nå kan årstidene bare komme. Jeg er klar, og har fylt opp vedstabelen for varme & kos inne.
Alle bilder fra: sivssanser.

I have a thing for gray. So now that summer has resigned and the colors are faded out. I'm ready for the neutral part of the color scale. A little paint in the living room and bedrooms does the trick. .. and mix with white and natural.
Pictures from: sivssanser


4 kommentarer:

 1. Nydelig her å! Mange fine detaljer :)

  Klem fra Maren

  SvarSlett
 2. Hei Sis
  Nydelig, nydelig, nydelig! Jeg er nesten forelsket i stuen din. Liker alle detaljene jeg ser. Loppestolene var flotte og likeså stillebenet opp på den nydelig gamle kommoden. Så er det dette skapet med speil i da, som jeg forelsket meg i første gang jeg var innom bloggen din. Nå fikk jeg gjensyn med det.
  Ha en glad dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for vakre ord :) Så er det jo sånn at når man har begynt å male ett sted....da er det ikke så lett å stoppe. Så kommer mer små rare prosjekter fra vårt lille krypinn senere. Finner jo mye inspirasjon hos deg også da :)
   Ha en nydelig uke og nyt solen.
   Klem fra Siv

   Slett