mandag 31. desember 2012

Godt nytt år !

Jeg har tilbrakt hele romjulen på gulvet med akutt rygg. IKKE morro. Men denne dagen er fylt med glede og håp om at de neste 365 dagene i mitt liv skal gi energi, glede, inspirasjon, kreative og minnerike opplevelser, kjærlighet og god helse. Og det ønsker jeg alle andre også.
Jeg har allerede planlagt at 2013 skal bli mitt første handlefrie år...spent ! Men det er jo lov å bytte eller sy ting av gamle rester. Og da er dette antrekket jeg søker. Min favoritt above all !!!!
Så GODT NYTT ÅR !
Klemmer fra meg

5 kommentarer:

 1. Godt nytt år, Siv! Spennende med handlefritt år! kan du fortelle litt mer! Gjelder det bare klær og ting til deg selv, eller gaver til andre også?? Hvordan vil du gjennomføre det?? Kan du handle reiser f.eks? er d bare klær?? Miamor

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei. Dette skal bli et helt år ( og kanskje fler..) fritt for nye klær, sko, ting til huset og gaver. Jeg har ikke alt for masse, og det jeg har er vel mest fra loppis, arv eller laget selv. Men jeg lider ingen nød...for å si det sånn. Og det å kjenne på den handle " friheten" ved å slippe å hele tiden være på søken eller måtte føle at jeg MÅ ha noe, skal bli go å kjenne på ( sier ikke at det blir lett). Sy om gamle klær ( som Jenny Skavlan), ha bytte kvelder med venninder eller lage gaver til venner, og bygge nytt av gamle matrialer. DET BLI GØY. Så heng deg på om du vil... :)

   Slett
 2. GODT NYTTÅR ♥
  Bli gjerne med på mitt gavedryss ;)
  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Godt nyttår til deg også! Har akkurat oppdaget bloggen din. Kjempefin!
  Har aldri kommentert blogg før, så det får blir litt anonymt til jeg ser hvordan det gjøres.
  Hilsen Aase

  SvarSlett