onsdag 31. august 2011

Tid for mat

Jeg ELSKER å lage mat. Og trigge ganen med smaker er rett og slett et must !
Ovnsbak torsken med goood oliven olje, chilli, hvitløk, salt og pepper i ca 20 min på 180 C. Lag hjemmelaget potetstappe for det er best. Jeg pleier å ha blomkål oppi også, pluss litt av kraften som kommer etter steking av torsken. Lag egen pesto, men ha oppi en 1/2 ts med karri. Sukkererter for å få inn litt motstand og en nydelig farge. Go middag :)


4 kommentarer:

  1. Hei, så gøy at du har startet blogg! Hilsen en som må innom Mols hver gang jeg er på Storsenteret.

    SvarSlett
  2. Var på bloggen til Consept Constanse, hvor hun hadde et fint innlegg om deg og bloggen.
    Så flotte smykker du lager!
    Jeg legger meg til som følger hos deg, og gleder meg til å se inn til deg igjen.

    Ønsker deg en deilig helg!

    Klem,
    Anette Willemine

    SvarSlett
  3. Hei
    Så koselig å høre at dere liker bloggen. Det varmer.Gleder meg til videre ris og ros i fremtiden.
    Go go helg til dere :)

    SvarSlett
  4. Flink du er Siv- fikk lyst til å spise torsk selv om klokka bare er elleve på lørdags morgen:))))) nydelige bilder og fint satt sammen. Sees!

    SvarSlett